«Positivus» festivāls iekļūst «UK Festival Awards» finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: festivalawards.com

«Positivus» festivāls iekļuvis Lielbritānijas festivālu gada balvas («UK Festival Awards») izcīņas finālā, kategorijā «Labākais ārzemju festivāls». Labākā festivāla titulu 21 kategorijā nosaka festivālu apmeklētāji, internetā par to balsojot divās kārtās. Otrajā kārtā varēs balsot līdz 4. novembrim.

Pirmajā kārtā kategorijā «Labākais ārzemju festivāls» cilvēki izvēlējās sev tīkamāko festivālu no vairāk nekā 100 kandidātiem. Finālistu sarakstā vairs atrodas tikai aptuveni 30 festivāli no visas pasaules, kuri lielākoties ir ļoti spēcīgi nosaukumi.

Tieši Latvijas fanu lielās atsaucības dēļ finālā nokļuvuši divi šai nominācijai izvirzītie pasākumi no Latvijas un Baltijas — «Positivus» festivāls un «Tele 2 Baltic Beach Party».

Katrs balsotājs piedalās izlozē, lai iegūtu divas VIP biļetes uz festivālu, kas šogad iegūs balvu, tāpēc katram balsotājam jāreģistrējas, norādot savu e-pasta adresi.

www.festivalawards.com

«Positivus» festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Līdz šim tajā uzstājušās tādas zvaigznes kā Mobijs, «Travis», «Manic Street Preachers», «Fatboy Slim» un daudzas citas.

2010. gadā «Positivus» festivāls notiks 16. un 17. jūlijā. Biļetes uz par īpašu cenu — 25 latiem — nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās kļūs dārgākas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu