Detroitas maratona laikā mirst trīs skrējēji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ikgadējā ASV pilsētas Detroitas maratona laikā svētdien slodzi nav izturējuši uzreiz trīs skrējēju organismi, kuri gāja bojā sirds apstāšanās rezultātā, vēsta aģentūra "Associated Press".

Ap plkst. 9.02 pēc vietējā laika pēkšņi sabruka Daniels Lengdons, bet 15 minūtes vēlāk gandrīz tajā pašā vietā samaņu zaudēja 65 gadus vecais Riks Brauns. Vēl pēc minūtes līdzīgs liktenis piemeklēja 26 gadus veco Džonu Fenlonu, kurš pirms brīža bija veicis pusmaratona distanci.

Kā pastāstīja maratona organizētāju pārstāvis Ričs Haršbargers, trasē bija izvietoti seši neatliekamās palīdzības posteņi un mediķi visās trīs notikuma vietās ieradās dažu sekunžu laikā, tomēr skrējēju dzīvības glābt neizdevās.

Iepriekšējais nāves gadījums Detroitas maratonā tika fiksēts 1994. gadā, kad pēc vairāk nekā 20 jūdžu (32 kilometru) noskriešanas sirdslēkme piemeklēja kādu 42 gadus vecu vīrieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu