<i>Aishas</i> «Dvēselīte» savaldzina Liepāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Aisha turpina apburt Latviju ar jaunā albuma «Dvēselīte» koncertuzvedumu, kas – pateicoties ģenerālsponsora LMT atbalstam - droši vērtējams kā pēdējā laika lielākais notikumu pašmāju populārajā mūzikā. Tikko aizvadītajā koncertā Liepājā bija vērojama sen neredzēta aina, kad uz pēdējā brīža biļetēm cerošie fani bija spiesti sarūgtināti doties mājup Aishu neredzējuši – visas biļetes bija izpārdotas jau vairākas dienas iepriekš.

Toties Olimpiskā centra Rožu zāli līdz pēdējai iespējai pārpildījušie biļešu īpašnieki guva spilgtu un saviļņojošu baudījumu. To sniedza gan jaunā albuma materiāls, kuru vieglāk uztveramu darīja iespaidīgās videoprojekcijas, gan publikas līdzi dziedātie vecie hiti, gan uzveduma režijas (Valdis Lūriņš) pārsteigumi, gan Aishas artistiskums, deju soļi un tērpu maiņas, iemiesojoties krasi atšķirīgos, taču vienmēr spilgtos tēlos un noskaņojumos – no dziļi sievišķīgas smeldzes un izjustas dvēseliskuma līdz huligāniskai enerģijai un dzīvespriekam, kas skatītājus savaldzināja jau no pirmajiem mirkļiem.

Pēc koncerta, izskanot milzu ovācijām, dziedātāja sniedza neskaitāmus autogrāfus, kā arī iepazinās ar dziesmas «Ja tik būtu…» līdzautoru Mārtiņu Dāli. Jāpiebilst, ka Latvijas publikai agrāk nezināmā 70. gadu trimdas latviešu grupas «Alva» dziesma «Ja tik būtu…» ir viens no Aishas jaunā albuma pārsteidzošākajiem atklājumiem un gan M. Dāle, gan Aisha bija ļoti gandarīti par iespēju beidzot satikties klātienē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu