Linda <i>Leen</i> un Liepājas simfoniskais orķestris ieskaņo Ziemassvētku albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas straujie vēji pa pilsētu izkaisījuši saldās mūzikas skaņas, kas nāk no Graudu ielas koncertzāles — tieši tur tiek ieskaņots Lindas Leen jaunais Ziemassvētku albums «Ziemasskaņas».

Tikai nedaudz vairāk kā gadu pēc Lindas Leen atgriešanās albuma «Chameleon» māksliniece klausītājiem gatavo jau nākamo albumu, kas būs pirmais Lindas albums latviešu valodā.

Jaunais albums «Ziemasskaņas» veidots Holivudas Ziemassvētku filmu mūzikas noskaņās un nāks klajā 2. decembrī. Tajā būs atrodamas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā.

Dziesmu jaunās interpretācijas radušās īpašas starptautiskas sadarbības rezultātā. To veidotāji ir: komponiste/aranžētāja Lolita Ritmanis (ASV), kas ieguvusi «Emmy» balvu par mūziku animācijas filmai «Batman Beyond», Marks Matsons (ASV) un pati Linda Leen.

Ar šo albumu Linda vēlas paust klausītājiem savas ziemas sajūtas no bērnības ar «Circenīša Ziemassvētkiem», «Ziemeļblāzmas romanci», «Laba slava sniedziņam» līdz šodienai — pašas sacerētām dziesmām par ziemu dabā un cilvēka sirdī, kas tā alkst pavasara…

Jaunā albuma pirmatskaņojums notiks šā gada 13. decembrī. Kongresu namā notiks vienīgie Lindas Leen Ziemassvētku koncerti Rīgā. Tajos skanēs dziesmas no jaunā Lindas Leen Ziemassvētku albuma «Ziemasskaņas» un skaistākās melodijas no mūzikla «Mūzikas skaņas».

www.lindaleen.com


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu