Grupas «Bi-2» solisti apprecējušies vienā dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien kādā Maskavas klubā, kur grupa «Bi-2» uzstājās kopā ar Krievijas Iekšlietu ministrijas simfonisko orķestri, grupas solisti — Ļova un Šura — negaidīti paziņojuši, ka pirms divām stundām oficiāli reģistrējuši attiecības ar savām otrajām pusītēm.

Pirms dziesmas «Моя любовь» («Mana mīlestība»)izpildīšanas, kuru mūziķi veltīja savām sievām, Jelizaveta un Asja uznāca uz skatuves ar kāzu pušķiem rokās. Zāle tajā mirklī vienojās kopīgā saucienā: «Rūgts!», kas vainagojās ar saldiem jaunlaulāto skūpstiem visu acu priekšā. Mirkli vēlāk sajūsmināto skatītāju virzienā lidojuši abi ziedu pušķi.

Pēc vairākām dienām abi pāri dosies uz Izraēlu, kur viņu laulību ceremonija notiks vēlreiz — šoreiz saskaņā ar ebreju tradīcijām. Uz šīm kāzām dosies arī jaunlaulāto radinieki un draugi no visām pasaules malām.

Ar Jelizavetu Rešetņaku Šura iepazinies apmēram pirms gada Sicīlijā, un abpusējās simpātijas ātri vien pāraugušas nopietnās jūtās. Pēc laulību reģistrēšanas Jelizaveta pieņēmusi vīra uzvārdu — Bi-2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu