Fēliksam Ķiģelim iznāks «Labāko dziesmu izlase»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Daudzi mani mūzikas laikabiedri jau paguvuši izdot un pat pārizdot savas labāko dziesmu izlases dažādās variācijās. Taču es līdz šim visu laiku pretojos domai apkopot labāko no labākā savu dziesmu pūra. Bija jāpaiet desmit gadiem, lai es sajustu: jā, šis ir brīdis, kad vēlos atskatīties uz paveikto un atbrīvot ceļu jaunam, radošam muzikālajam lidojumam.» Tā par savu pirmo labāko dziesmu izlasi «Vējā» saka mūziķis Fēlikss Ķiģelis.

Izlasē tiks iekļautas tādas dziesmas kā «Es tev lūdzu», kas ir ieguvusi labākā LNT «Mūzikas video» titulu un guvusi atzinību «Muzikālajā bankā», dziesma «Bezmiegs», kas pēc Latvijas «Airplay» topa savulaik tikusi atzīta par gada spēlētāko dziesmu un bijusi nominēta «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā». Izlasē tiks iekļauta arī «Lietus sašuj» ar leģendārā dzejnieka Māra Čaklā dzeju. Čaklais savulaik šo tekstu rakstīja speciāli Fēliksa komponētajai melodijai, tāpat kā pirms vairāk nekā 20 gadiem Fēliksa tēva — Ērika Ķiģeļa — dziesmām. Varētu būt, ka dziesma «Lietus sašuj» ir viens no pēdējiem Māra Čaklā muzikālajiem kopdarbiem ar kādu autoru.

Protams, izlasē tiks iekļauts lielākais Fēliksa grāvējs «Vējā», kā arī daudzas citas no 1999. gada līdz 2009. gadam tapušās dziesmas, tostarp Fēliksa pēdējais hits «Ledus sirds». Dziesma «Ledus sirds» ir arī priekšvēstnesis drīzumā plānotajam Fēliksa albumam ar pilnīgi jaunām dziesmām!

www.platforma.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu