Latvijas kalnu* sniega jaunumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.reinatrase.lv

Turpmāk «Apollo» būs kalnu prieku cienītāju draugs un informēs par notikumiem šajā jomā.

«Žagarkalns»:

Šajā nedēļas nogalē strādās sestdien no plkst. 9.00 līdz 24.00 un svētdien no 9.00 līdz 22.00. Darbosies viena trase «Žagarkalna» pusē, kā arī visi servisi un kafejnīca «Cafe Popular». Cerams, līdz brīvdienām izdosies nopūst ar sniegu arī otru pacēlāja ceļu. Sestdienu sola vēsu un ar nelieliem nokrišņiem dienas beigās, svētdien kļūs siltāks, arī nokrišņu daudzums var palielināties. Brīvdienās «Žagarkalns» piedāvā zemākas cenas trīs un piecu stundu biļetēm (salīdzinot ar iepriekšējo sezonu), kā arī atlaidi ģimenēm ar bērniem.

Kā jau parasti sezonas sākumā, vispirms plāno atvērt «Žagarkalna» pusi, tāpēc, domājot par iesācējiem, pilnveidots «Iesācēju kalniņš», kas atrodas «Žagarkalna» virsotnē. Šosezon tas būs divreiz garāks, krietni platāks un nedaudz stāvāks. «Iesācēju kalniņu» plānots appūst ar sniegu tūlīt pēc «Žagarkalna-1» nogāzes, tādējādi dodot iespēju bez liekiem uztraukumiem slēpot un snovot bērniem un iesācējiem līdz otras kalna puses atvēršanai.

Šosezon izveidots jauns cenu piedāvājums pacēlāja biļetēm gan darba dienām, gan brīvdienām.

«Reiņa trasē»:

Sala nepietika, un sniega daudzums nav tik liels, lai palaistu pacēlāju, bet pietiekams, lai izmēģinātu ziemas inventāru — ragavas, slēpes, dēļus. Tiks uzstādīts arī slaids.

Sezonas abonements pirmajiem 33 pircējiem būs ar atlaidēm! Kā katru gadu, «Reiņa trase» piedāvā pilnu inventāra apkopi pirms jaunās sezonas! Meistars — Uldis (tālr. 29287937). Darbojas kafejnīca «Reiņa Cafe», viesu nams «Reinis», apartamenti un pirts.

* Zinām jau zinām, ka Latvijā kalnu nav, bet katrs slēpotājs un snovotājs dziļi sirdī tic, ka varbūt tomēr…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu