Šlesers lūdz tviterī bloķēt viltus profilu un veidos pats savu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Populārajā sociālajā tīklā «Twitter» jau kādu laiku uzdarbojas kāda persona, kas, uzdodoties par Rīgas vicemēru Aināru Šleseru (LPP/LC), pulcē sev 1200 sekotāju.

Lai nemaldinātu interneta auditoriju, Rīgas vicemērs lūdzis «Twitter» administrāciju šo viltus profilu bloķēt. Savukārt viltus profila izveidotāju Šlesers aicina pievienoties savai partijai, portālu «Apollo» informēja partijā.

«Es augstu vērtēju katra sava atbalstītāja centienus kopīgu mērķu labā. Taču aizliegti paņēmieni, piemēram, nesankcionēta cilvēku uzrunāšana manā vārdā, man ir kategoriski nepieņemama. Pēc visa spriežot, nezināmais interneta mīļotājs interesējas par politiku, tāpēc ar prieku aicinu viņu papildināt LPP/LC rindas, lai turpmāk viņš var pilnvērtīgi strādāt partijas labā, turklāt — ievērojot ētikas normas,» saka Šlesers.

www.slesersrigai.lv

«Nevar liegt šim autoram iespēju izteikt savas pārdomas par Aināru Šleseru. Gluži pretēji — mēs esam novērtējuši blogotāja pūles un vēlamies viņam piedāvāt arī turpmāk veidot Aināra Šlesera blogu, bet ar vienu būtisku piebildi — visai informācijai nepastarpināti jānāk tieši no vicemēra,» klāsta Dripe.

www.slesersrigai.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu