«Nokia» aicina apmainīt nekvalitatīvus lādētājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/AP

«Nokia» klienti aicināti no pirmdienas bez maksas apmainīt atsevišķus mobilo telefonu «Nokia» lādētāju modeļus, kurus ražojuši trešās puses piegādātāji, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Rutīnas kvalitātes kontroles procesu laikā «Nokia» konstatējusi potenciālus kvalitātes trūkumus atsevišķiem lādētājiem, kurus ražojis viens no trešās puses piegādātājiem. Šo lādētāju plastmasas korpuss var atdalīties un nonākt nost, tādējādi lādētāja iekšējās sastāvdaļas var kļūt brīvi pieejamas. Un, ja tās tiek aizskartas laikā, kad lādētājs ievietots elektrības ligzdā, pastāv elektrotraumas risks.

«Nokia» nav informācijas par to, vai noticis kāds starpgadījums vai gūta trauma saistībā ar konkrētajiem lādētājiem.

Apmaiņas programmā iekļauts ierobežots skaits atsevišķu lādētāju modeļu, ko ražojis trešās puses piegādātājs konkrētā laika posmā. Šie lādētāju modeļi ir AC-3E un AC-3U, kas izgatavoti 2009. gadā laika posmā no 15. jūnija līdz 9. augustam, un AC-4U, kas ražots 2009. gadā laika posmā no 13. aprīļa līdz 25. oktobrim. AC-3E ir vienīgais lādētāju modelis, kas tika pārdots Eiropā; lādētāji AC-3U un AC-4U tika pārdoti Ziemeļamerikā un Latīņamerikā.

www.nokia.lv

«Nokia» iesaka klientiem, kuru īpašumā ir apmaiņas programmā ietvertie lādētāji, pārtraukt tos lietot un bez maksas apmainīt pret citu lādētāju.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu