Stīvens Tailers aiziet no grupas «Aerosmith»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Amerikāņu rokgrupas «Aerosmith» ģitārists Džo Perijs paziņojis, ka tās dziedātājs Stīvens Tailers pēc nesen notikušā koncerta Abū Dabī pametis grupu, vēsta laikraksts «Las Vegas Sun».

«Cik zinu, Stīvens ir aizgājis,» atklāja Perijs. «Es par to nezinu vairāk par jums. Es izkāpu no lidmašīnas pirms divām dienām. Redzēju internetā, ka Stīvens solījis pamest grupu. Es nezinu, uz cik ilgu laiku — uz nenoteiktu laiku vai kā citādi. Neko vairāk nezinu.

Viņš jau sen neatdevās šai lietai pilnībā. Acīmredzot viņš to plānoja jau sen. Ar tādu necieņu pret saviem brāļiem, ka mums tas jāuzzina no interneta.»

Arī basģitārists Toms Hamiltons apstiprinājis, ka grupā ir domstarpības, tomēr izteica cerību, ka problēmas tiks atrisinātas.

Grupas ģitārists Breds Vitfords intervijā žurnālam «Classic Rock» atklājis, ka grupa apsver iespēju aizvietot Taileru ar jaunu dziedātāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu