Argentīnas tango nodarbības Cēsu Izstāžu namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. un 22.novembrī plkst. 14.00 Cēsu Izstāžu namā aicināti gan pāri, gan ikviens dejot gribētājs, lai Rainers Golgerta un Kristīnes Brūveres vadībā apgūtu Argentīnas tango deju prasmes.

Argentīnas tango jau kopš daudziem gadu desmitiem tiek dejots visā pasaulē, un tagad populārs kļuvis arī Latvijā. Jau nākamās nedēļas nogalē piedāvājam šo deju apgūt arī Cēsīs.

Rainers Golgerts dzīvo Hamburgā un kopš 18 gadu vecuma dejo un māca tango Vācijā un citās Eiropas valstīs. Kristīne Brūvere ir latviete, kas uzaugusi Vācijā un pirms tango dejošanas nodarbojusies ar cīņas mākslas tehnikām un laikmetīgo deju. Bet tango atradusi ceļu savienot sirds prieku ar interesantu dejošanas tehniku un īpašā veidā vadīt bezvārdu sarunu ar deju partneri.

Dejas nodarbības Cēsu izstāžu namā notiks sadarbībā ar viesu namu «Kārļamuiža». Apmeklējot abas nodarbību dienas dalības maksa pārim – 14Ls, vienu dienu - 10Ls. Individuāliem dejotājiem dalības maksa divas dienas - 10Ls, vienu dienu – 5Ls.

Sīkāka informācija: Nata Livonska 26175509.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu