Gaidāmas fingerborda sacensības Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamajā sestdienā, 28. novembrī, plkst. 11.00 Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies pirmās fingerborda sacensības šajā gadā, kas būs lieliska iespēja visiem dalībniekiem parādīt savu labāko sniegumu un tikt pie vērtīgām balvām.

Jau kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē ik nedēļu trešdienu vakaros notiek fingerborda treniņi, bet tagad organizatori ir pacentušies un sarīkojuši nopietnus mačus, kurus vērtēs profesionāli šā veida tiesneši, tādējādi noskaidrojot labākos fingerbordistus.

Kopumā sacensības norisināsies trijās vecuma grupās: 1) līdz 10 gadiem; 2) no 10 līdz 13 gadiem; 3) no 14 gadiem un vecāki. Katrā vecuma grupā tiks apbalvoti trīs labākie un meistarīgākie dalībnieki, kuriem balvas būs sarūpējuši sporta preču veikali — «100%» un «Sportland», kā arī kafejnīca «Lotte». Turklāt plānots, ka tiks pasniegta arī pārsteiguma balva sacensību jaunākajam dalībniekam. Sacensību dalības maksa — Ls 1.

Visiem sacensību dalībniekiem būs vienādi noteikumi, līdz ar to viss būs atkarīgs tikai no paša meistarības.

info@sk8slalom.lv

Atgādinām, ka līdzīgas sacensības norisinājušās arī iepriekšējos gados un toreiz dalībnieku skaits bija ap 35 cilvēkiem. Domājams, arī šoreiz atsaucība būs gana liela un sacensības būs aizraujošas.

Sacensības norisināsies Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē, un paredzēts, ka tās varētu noslēgties ap plkst. 15.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu