Tavs decembra horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Šā mēneša gaviļnieks Strēlnieks tieksies pēc pārmaiņām gan praktiskās lietās, gan privātajā dzīvē un jauno gadu sagaidīs jautrās noskaņās. Kuram vēl Jaungada sagaidīšana būs jautra?

AUNS
Gada pēdējais mēnesis izspiedīs no jums pēdējo sulu, nāksies darboties galvu nepacēlušam. Tajā pašā laikā, ja neslinkosiet, jums ir lieliskas iespējas izcelties, parādīt savus talantus, saņemt priekšniecības uzslavas. Veiksmīgākie datumi plānu realizēšanai — 11., 12., 13. un 22. decembris. Finanšu ziņā pārāk spīdoši neklāsies, zvaigznes iesaka nekādā ziņā neieguldīt naudu, un iztieciet bez lieliem pirkumiem. Situācija uzlabosies pēc 22. datuma. Svētku laiks paies, aktīvi darbojoties, un tuvinieki var nedaudz ņemt ļaunā jūsu prombūtni. Labāk klāsies tiem Auniem, kuri nesen izveidojuši attiecības. Pastāv jaukas iespējas, kā sagaidīt kopā Jaungadu. Daži, iespējams, tikai šajā naktī iepazīsies romantiskā nolūkā.

VĒRSIS
Labs laiks ceļojumiem vai cita veida saistībai ar ārzemēm. Darbā veiksmīga situācija, lai iekarotu augstāku stāvokli. Jūs nespēs apstādināt nekādi šķēršļi, un nesen iegūtās zināšanas palīdzēs to pārvarēšanā. Veiksmīgi veidosies kontakti ar dažādu profesiju pārstāvjiem. Mēneša sākumā varat kārtot dažādas papīru lietas, juridiskus jautājumus. Sevišķi veiksmīgs šajā ziņā 6. un 11. datums. Decembra otrā puse nesīs dažādas negaidītas situācijas, tāpēc šo laiku labāk izmantojiet atpūtai, kultūras pasākumu apmeklēšanai kopā ar ģimeni. Neaizmirstiet kaut ko vēlēties Jaungada naktī!

DVĪŅI
Uzmanīgi attiecieties pret savu veselību, nepārtērējiet enerģiju un ģērbieties atbilstoši laika apstākļiem. Kopumā nav slikts mēnesis, daudz ko izdarīsiet gan darbā, gan privātajā dzīvē. Nav izslēgts, ka mainīsiet dzīvesvietu, lai jauno gadu iesāktu ar jaunām vēsmām. Jūsu labklājība būs atkarīga no paša iniciatīvas un attiecībām ar seniem draugiem. Jūsu pievilcība nepaslīdēs garām kādam pretējā dzimuma pārstāvim. Iespējams, jūsu starpā uzliesmos kaislīgas jūtas. Sieviešu kārtas pārstāvēm vēlams pastiprinātu vērību pievērst savam izskatam, apmeklējot skaistumkopšanas salonu. Saulgriežu laikā esiet atsaucīgs pret ģimenes locekļu ierosinājumiem, lūgumiem.

VĒZIS
Rūpīgi saplānojiet šajā mēnesī veicamos pienākumus, lai visam atliktu laika. Izrādiet iniciatīvu, nebaidieties uzņemties kādus organizatoriskus pasākumus darbā. Protams, vairāk par visu jūs saistīs mājās notiekošais. Kopā ar ģimeni vēlēsieties Ziemassvētku brīvdienas pavadīt senlatviešu tradīciju garā. Ja jums ir bērni, mācīsiet viņiem, kā gatavot svētku mielastu, un kopā apmeklēsiet dažādus kultūras pasākumus. Savukārt neprecētajiem zīmes pārstāvjiem šis laiks sola lieliskas iepazīšanās iespējas. Iespējams, satiksiet savu nākamo otro pusīti pavisam negaidītos apstākļos.

LAUVA
Zvaigznes iesaka pārskatīt savas attiecības ar apkārējiem, nebūt pār mēru egoistiskam, vairāk ieklausīties citu cilvēku vajadzībās. Jūsu panākumi šomēnes būs atkarīgi no savstarpējām attiecībām kolektīvā. Brīžiem būsiet ne pārāk labā omā. Iespējams, pārmetīsiet pats sev kādu nerealizētu ieceri. Radošajiem zīmes pārstāvjiem veiksmīgs brīdis popularitātes gūšanai un finanšu stāvokļa uzlabošanai. Partnerattiecībās iespējamas pārmaiņas, daži sāks kopdzīvi ar mīļoto cilvēku, kamēr precētajiem iespējamas nopietnas vārdu pārmaiņas. Gada pēdējā diena jums izvērtīsies veiksmīgi, izmantojiet to!

JAUNAVA
Kopumā veiksmīgs mēnesis, ja vien nepalaidīsiet garām ko svarīgu, ievērosiet likumu un būsiet diplomātisks. Decembra sākumā nostiprināsiet savas pozīcijas darbā, pieaugs jūsu autoritāte. Ņemot vērā, ka daudz uzmanības veltīsiet profesionālai izaugsmei, bet mājas dzīvei laika gandrīz nemaz neatliks, nav izslēgts, ka sarežģīsies attiecības ar tuviniekiem. Jūsu darbības, uzskati tiks publiski apspriesti, tomēr nebīstieties un nekautrējieties — viss būs labi. Daiļais dzimums daudz uzmanības veltīs savam izskatam, un tas nepaliks bez rezultātiem, jo mīļotais cilvēks būs sajūsmā par jūsu tagadējo imidžu.

SVARI
Līdz pat 10. datumam jābūt ļoti piesardzīgam naudas jautājumos. Ne tikai profesionālā kontekstā, bet arī attiecībā uz dāvanu iepirkšanu svētkiem. Jebkurā gadījumā samaziniet dzīves tempu attiecībā uz finansiālajām un profesionālajām aktivitātēm. Mēnesis piemērotāks, lai pabūtu kopā ar tuviniekiem, uzlabotu attiecības ar savu otro pusīti un apmeklētu kādu kultūras pasākumu. Jums patiks nodarboties ar mājas saimniecības lietām, piemēram, izgreznosiet savu mitekli Ziemassvētku noskaņās. Kādam šajā mēnesī gaidāmi īpaši svarīgi notikumi privātajā dzīvē. Nav izslēgta saderināšanās, varbūt pat tieši Jaungada naktī.

SKORPIONS
Atšķirībā no citu zīmju pārstāvjiem, kuri gada nogalē steidz pabeigt iesākto, jūs vairāk uzmanības veltīsiet nākotnes plānu kalšanai. Kāds Skorpions nolems sākt privāto biznesu, cits iestāsies kursos, lai paaugstinātu savu profesionalitāti. Būsiet samērā atvērts, komunikabls, kontaktēsieties ar dažādu interešu cilvēkiem. Veiksme gada nogalē būs ar jums, jo īpaši tāpēc, ka nevarēsiet sūdzēties arī par finansiālo stāvokli. Nav izslēgts, ka Ziemassvētku brīvdienas pavadīsiet citā valstī. Jums patiks patērēties un apdāvināt citus. Pārmērīga alkohola lietošana Jaungada naktī nebūtu vēlama, jo gaidāms pilnmēness un Mēness aptumsums.

STRĒLNIEKS
Tieksieties pēc pārmaiņām gan darba, gan privātajā plānā. Būs apnikusi rutīna, gribēsiet ieviest novitātes savā dzīvē. Veiksmīgs laiks privātā biznesa īpašniekiem, arī ar tirdzniecību saistītajiem. Nav izslēgts, ka dosieties komandējumā vai atpūtas braucienā uz citu valsti. Daži pieņems pavisam kardinālu lēmumu mainīt dzīvesvietu un lūkosies ārzemju virzienā. Apzināti tieksieties paplašināt savu redzesloku. Iespējams, sāksiet kādas mācības, kā arī daudz kontaktēsieties ar dažādiem speciālistiem, gūstot no viņiem vajadzīgo pieredzi. Jūsu sapņi attiecībā uz kādu pretējā dzimuma pārstāvi pārvērtīsies par īstenību. Svētku laiks paies jautrās noskaņās.

MEŽĀZIS
Kopumā veiksmīgs laiks, ja vien nesāksiet žēloties par dzīvi un piekasīties kolēģu veikumam. Vēlams piestrādāt pie attiecību uzlabošanas kolektīvā. Jūs droši varat uzņemties svētku rīkošanas organizatoriskos pasākumus. Izdosies uzlabot ne vien savu sociālo statusu, bet arī finansiālo stāvokli. Svarīgākās lietas centieties ieplānot līdz decembra padsmitajiem datumiem, jo vēlāk vairāk uzmanības būs jāvelta atpūtai, izklaidei. Tā, piemēram, mēneša nogalē daudzi Mežāži svinēs savu dzimšanas dienu. Vai esat jau padomājis, kā šo pasākumu padarīt neaizmirstamu sev un draugiem? Un kur tad vēl Ziemassvētki un Jaunais gads!

ŪDENSVĪRS
Radīsies pastiprināta interese par nākotni, tomēr šis nav pats piemērotākais brīdis astrologa vai zīlnieka apmeklējumam. Centieties labāk tikt galā paša spēkiem, nosakiet mērķus, visticamāk, tie būs nekļūdīgi. Svarīgi notikumi risināsies arī partnerattiecību jomā. Nebūtu ieteicams veidot attiecības ar vairākiem cilvēkiem vienlaikus, jo tā varat pazaudēt abus. Veiksmīgi veidosies lietas, kas saistītas ar zinātni, kultūru, informācijas jomu. Kāda jūsu publikācija var izpelnīties plašas auditorijas atzinību. Nav izslēgtas intrigas pret jums, katrā ziņā nav ieteicams paļauties uz sadarbības partneriem. Jaungada naktī izteiktā vēlēšanās var piepildīties.

ZIVIS
Nav izslēgts, ka šajā mēnesī iespējami dažādi sarežģījumi, neparedzētas situācijas, tomēr pārāk saspringt vai saskumt nav vērts, jo, visticamāk, viss nokārtosies pats no sevis. Labāk veiksies radošais un intelektuālais darbs. Savukārt analītiskas un rutīnas lietas iekavēsies. Apkārtējie tieksies pēc jūsu sabiedrības, gribēs izkratīt sirdi, jo uzskatīs jūs par līdzjūtīgu un atsaucīgu cilvēku. Mēneša otrā puse paies ļoti romantiski kā precētajiem, tā arī brīvajiem zīmes pārstāvjiem. Varat ieplānot romantiskas vakariņas ne tikai svētku laikā, bet arī 19. un 20. datumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu