Par nelikumīgu uzturēšanos valstī aizturēti septiņi Afganistānas pilsoņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Sadarbojoties ar Lietuvas, Baltkrievijas un Igaunijas kolēģiem, Valsts robežsardzei izdevies pārtraukt personu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai un nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā.

Valsts robežsardzē portālu «Apollo» informēja, ka 23. novembrī Valsts robežsardzes amatpersonas Daugavpilī kādā dzīvoklī aizturēja trīs Latvijas un septiņus Afganistānas pilsoņus bez personu apliecinošiem dokumentiem.

1986.un divi 1982.gadā dzimušie Latvijas pilsoņi apzināti nodrošināja Afganistānas pilsoņus ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā.

Pret visiem trim Latvijas pilsoņiem uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 285.1 panta trešās daļas par apzinātu personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā, ja tas izdarīts mantkārīgā nolūkā vai šāda iespēja nodrošināta divām vai vairāk personām.
Afganistānas pilsoņi aizturēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu