Bārtulis izkonkurējis Saivretu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Filadelfijas «Flyers» nosūtījis uz fārmklubu Amerikas hokeja līgā (AHL) Adirondakas «Phantoms» aizsargu Deniju Saivretu, ziņo [s:29423].

Saivrets ir viens no latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa galvenajiem konkurentiem uz vietu «Flyers» komandas pamatsastāvā. Kopš Bārtulis tika izsaukts uz «Flyers», Saivrets nevienā mačā laukumā tā arī nav izgājis.

24 gadus vecajam Saivretam ar «Flyers» ir divvirzienu līgums, tādējādi jebkura cita NHL komanda viņam var piedāvāt līgumu, jo viņš ir piedalījies vismaz desmit spēlēs un vismaz 30 dienas bijis komandas sastāvā. Saivrets NHL šosezon piedalījās 13 spēlēs, atdodot divas rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā Saivrets un Bārtulis spēlēja kopā AHL klubā «Phantoms». Saivrets 76 spēlēs sakrāja 57 rezultativitātes punktus, bet šovasar «Flyers» ar viņu parakstīja viena gada līgumu par 550 000 ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu