Linda <i>Leen</i> ierodas uz albuma prezentāciju ar diviem suņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā pilnmēness naktī noticis saviļņojošs brīnums — klajā nācis Lindas Leen Ziemassvētku albums «Ziemasskaņas» (attēlus meklējiet fotogalerijā).

Šis ir trešais mākslinieces studijas albums, bet pirmais latviešu valodā. «Ziemasskaņas» veidotas skaistāko Ziemassvētku filmu mūzikas noskaņās. Tajā atrodamas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, gada skaistākā balāde — jaunā dziesma «Pamosties» duetā ar Renāru Kauperu, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā.

Aranžējumus simfoniskajam orķestrim veidojusi «Emmy» balvas par mūziku animācijas filmai «Batman Beyond» ieguvēja Lolita Ritmanis. Atdzejojumus no angļu valodas veidojis Jānis Elsbergs, dziesmu tekstiem izmantoti arī dzejnieces Ingas Gailes dzejoļi. Albuma muzikālā producente — Linda Leen.

«Ziemasskaņas» — 12 stāsti par ziemu dabā un cilvēka sirdī, kas tā alkst pavasara…

www.lindaleenshop.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu