Linda <i>Leen</i> prezentē otro radio singlu no albuma «Ziemasskaņas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nācis klajā Lindas Leen jaunais radio singls — «Dziesmiņa par lāčiem». Tā ir leģendārā dziesma «Gdje to na belom svetje» no krievu kino klasikas «Kaukāza gūstekne» jaunās skaņās.

Šai dziesmai dāvāta jauna elpa latviešu valodā, kuras tekstu jau 1967. gadā atdzejojis Ēriks Lejietis. Dziesmas stāsts ir par mīlestības spēku un diviem baltajiem lāčiem, kas straujāk griež zemes asi, lai divas sirdis, kam lemts satikties, var satikties ātrāk.

Jauno «Dziesmiņu par lāčiem» aranžējusi pati māksliniece un mūziķis Reinis Lapa no Liepājas simfoniskā orķestra.

«Ziemasskaņas» ir trešais Lindas Leen studijas albums, bet pirmais albums latviešu valodā. Tajā atrodamas jaunas dziedātājas oriģināldziesmas, duets «Pamosties» ar Renāru Kauperu, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā.

www.lindaleenshop.com

Jaunā albuma pirmatskaņojums notiks šā gada 13. decembrī Kongresu namā. Koncertā skanēs dziesmas no jaunā Lindas Leen Ziemassvētku albuma «Ziemasskaņas» un skaistākās melodijas no mūzikla «Mūzikas skaņas». Koncerta īpašais viesis — Renārs Kaupers.

www.bilesuserviss.com


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu