Piedalies konkursā un izbaudi Ziemassvētku koncertu «Karameles»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar ierakstu kompāniju «Platforma» rīko konkursu, kura pieci uzvarētāji iegūs ļoti jaukas balvas — gan ielūgumu divām personām uz Ziemassvētku koncertu «Karameles», gan koncerta CD/DVD ierakstu no Spīķeru koncertzāles.

<b>KONKURSA JAUTĀJUMI</b>

Koncertprogrammā «Karameles» jaunā skanējumā ietērptas jau iemīļotas Aigara Voitišķa, Jāņa Lūsēna, Raimonda Paula, Inga Ulmaņa un citu autoru Ziemassvētku dziesmas, ko izpildīs solisti — Kristīne Zadovska, Ingus Ulmanis, Igo, Amber vai Zane Dombrovska. Pavadošajā sastāvā uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi — Aigars Voitišķis, Gints Sola, Julians, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un Valdis Muktupāvels.

Konkurss noslēgsies 15. decembrī plkst. 12.00, kad tiks izlozēti pieci laimīgie no tiem konkursa dalībniekiem, kas atbildējuši pareizi. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi par konkursa anketā norādīto e-pastu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu