Grupa «Otra puse» un draugi izdod albumu un aicina uz labdarības koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Otra puse» un draugi — Normunds Rutulis, Rolands Ūdris, Ilona Balode, Aisha, Aigars Grāvers, Aigars Krēsla, Fēlikss Ķiģelis un Peress — šogad satikušies sirsnīgā labdarības projektā, lai kopā ar bērniem no SOS ciematiem iedziedātu ziemas noskaņu albumu [s:29885]. Albums tapis, pateicoties SOS bērnu ciematu ilggadējās atbalstītājas — SEB bankas — gādībai.

Projektā iesaistītie mūziķi aicina: «Sargāsim bērnu sirsniņas, kas ir tikpat trauslas kā piparkūku sirsniņas, un neļausim tām salūzt pieaugušo nevērības dēļ. Mūsu spēkos ir dāvāt katrai vientuļajai un sāpošajai bērna sirsniņai stāstu ar laimīgu turpinājumu…»

Albuma veidotāji un atbalstītāji mudina sabiedrību atbalstīt bērnus, kuri nelaimīgas likteņa sakritības dēļ palikuši vieni, un palīdzēt viņiem rast ģimeni. Atbalstot Latvijas SOS bērnu ciematus, šiem bērniem tiek sniegta iespēja uzaugt gādīgā ģimenē un kļūt par patstāvīgiem, dzīvei sagatavotiem cilvēkiem.

ww.platforma.lv

www.bilesuserviss.lv

Albuma tapšanu un labdarības koncertus 29. decembrī atbalsta SEB banka, «Platforma» un tipogrāfija «Dardedze hologrāfija».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu