Pirmdienas pievakarē gaisa temperatūra noslīdēs līdz -14 grādiem

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pirmdien, sākot no valsts ziemeļaustrumiem, Latvijā ieplūdīs aukstāks gaiss un temperatūra pakāpeniski pazemināsies, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, bet pēcpusdienā valsts ziemeļaustrumu daļā tās skaidrosies. Palaikam gaidāms neliels sniegs.

Nakts otrajā pusē, sākot no Ziemeļvidzemes, iegriezīsies ziemeļaustrumu vējš, kas Vidzemē no rīta brāzmās pastiprināsies līdz 11 metriem sekundē. Dienā jau visā valstī gaidāms dzestrs ziemeļaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī būs no nulles Ziemeļkurzemes piekrastē līdz -8 grādiem Ziemeļvidzemē. Dienas gaitā pakāpeniski kļūs vēsāks, līdz pirmdienas pievakarē gaisa temperatūra būs no -4 grādiem Liepājas pusē līdz pat -14 grādiem Alūksnes pusē.

Rīgā debesis klās mākoņi un gaidāms neliels sniegs, bet vakarā debesis skaidrosies. No rīta iegriezīsies mērens ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra naktī gaidāma ap -3 grādiem, vēlāk tā pazemināsies un pirmdienas vakarā tuvosies -10 grādu atzīmei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu