<i>50 Cent</i>: būšu slavenāks, kad nomiršu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Hiphopa zvaigzne 50 Cent uzskata, ka būs populārāks un viņa mūzika tiks daudz augstāk novērtēta tad, kad viņš būs miris.

Reperis ir pārliecināts, ka pelnījis lielāku kritikas atzinību un tiks pieminēts kā izcils mākslinieks, kad nomirs, gluži kā viens no viņa elkiem — Maikls Džeksons.

«Kā mākslinieks tu esi lielāks prombūtnē, nevis klātesot. Visiem Maikls Džeksons sāka patikt vairāk nedēļu pēc viņa nāves nekā nedēļu pirms tam. Varbūt viņiem arī es patikšu vairāk, kad manis nebūs. Man noteikti patiktu, ka mani piemin kā lielu mākslinieku,» intervijā «Observer Magazine» izteicās 50 Cent.

Hiphopa mūziķis aktīvi nodarbojas ar biznesu, bet pašlaik redzams kinoekrānos britu gangsterfilmā «Dead Man Running», turklāt viņš filmēsies arī klasiskās filmas «Jekyll and Hyde» jaunajā versijā.

Tomēr reperis uzsver, ka mūzika vienmēr būs viņa pirmā mīlestība.

«Visupirms vienmēr būšu reperis. Es varu nopelnīt vairāk naudas savos biznesa darījumos, kam nav sakara ar repu, taču man nebūtu naudas, ko investēt, ja es nebūtu nopelnījis naudu kā veiksmīgs hiphopa mūziķis. Es pavadu laiku, sacenšoties ar sevi, nevis citiem reperiem. Tomēr ir grūti ar kaut ko salīdzināt izjūtas, kad tavs pirmais ieraksts tiek pārdots 12 miljonos eksemplāru,» sacīja 50 Cent.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu