«Telšu pilsētiņas» iedzīvotājs atsakās no ievietošanas slimnīcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien no rīta pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu veiktās veselības pārbaudes vienam no tā dēvētās telšu pilsētiņas iepretim Ministru kabinetam iemītniekiem piedāvāts hospitalizēties, taču viņš no ievietošanas slimnīcā atteicās.

To aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta komunikāciju vadītāja Ilze Bukša.

Ierodoties šorīt telšu pilsētiņā, mediķi tur sastapa divus tās iemītniekus, no kuriem viens veikt veselības pārbaudi atteicās. Savukārt otrs veselības pārbaudei piekrita, taču no mediķu piedāvātās hospitalizācijas atteicās.

«Ilgstoša atrašanās uz ielas šādos laika apstākļos dara savu, un cilvēkiem organisms novājinās. Lielākas vai mazākas veselības problēmas ar laiku rodas visiem,» norādīja Bukša.

Teltīs mītošos cilvēkus mediķi apskata ik pēc sešām stundām.

Kā ziņots, šonedēļ slimnīcā tika nogādāts akcijas aizsācējs Gints Gaiķēns, kā arī vēl viens akcijas dalībnieks.

Jau ziņots, ka Gaiķēns pie valdības ēkas protesta akciju sāka 30.novembrī. Viņš nav apmierināts ar valstī notiekošo un prasīja valdību steidzami risināt bezdarba problēmas.

Vēlāk viņam pievienojās aizvien jauni protestētāji, iepretim valdības ēkai izveidojot «telšu pilsētiņu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu