Šķēles atgriešanās TP radījusi stimulējošu efektu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Līdz ar Andra Šķēles atgriešanos aktīvajā politikā pašos Tautas partijas (TP) biedros radusies aktivitāte un zināms optimisms, atzīst politiķis un bijušais Eiropas Parlamenta deputāts Rihards Pīks (TP).

«Tas radījis stimulējošu efektu. Ir vēlme un optimisms kaut ko darīt. Cilvēki ir sarosījušies, jo daudzi bija atslābuši,» sarunā ar portālu «Apollo» sacīja Pīks.

Lai gan iepriekšējais partijas vadītājs Mareks Segliņš normālā situācijā būtu labs partijas vadītājs, šajā grūtajā situācijā svarīga ir Šķēles pieredze tautsaimniecībā, lielās darba spējas. Nenoliedzami, svarīgs ir personības iespaids, uzskata politiķis.

Pīks nedomā, ka TP biedri būtu iebiedēti ar Šķēles solīto partijas rindu tīrīšanu. Viņaprāt, tā ir iespēja katram partijas biedram apliecināt un tikt skaidrībā, vai viņš patiešām grib darboties partijā.

«Tā ir iespēja apzināties, lai īsti saprastu, kas ir kas un uz ko var paļauties,» noteica Pīks.

Komentējot Šķēles izredzes kļūt par valdības vadītāju, Pīks pauda pārliecību, ka Šķēle ir spējīgs vadīt Ministru kabinetu.

«Vēlēšanu kampaņas laikā būs iespēja gan Šķēlem, gan citiem atbildēt uz viņiem vai nu neskaidriem jautājumiem, vai uz daudzām izplatītām leģendām un diezgan melīgiem apgalvojumiem,» prognozē TP biedrs.

Viņaprāt, neraugoties uz pārmetumiem, cilvēki saprot, ka Šķēle ir rīcības cilvēks, saprot tautsaimniecību un valsts pārvaldi. Ir izstrādāti arī konkrēti priekšlikumi.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu