Nepieciešams:
Cūkgaļa ananasos
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
cūkgaļas cepeša gabals (1 kg)
konservēti ananasi gredzenos (1 kārba)
sinepes
garšvielas
sāls
Pagatavošana:
Cepeša gabalu ierīvē ar sinepēm (var izmantot arī kečupu), apber ar garšvielām pēc izvēles, sāla. Gaļu ieliek ledusskapī uz stundu. Tad gaļas gabalu liek uz folijas, apkārt apliek ananasu gredzenus, katru piesprauž ar koka irbulīti. Paceļ folijas malas un ielej nedaudz ananasu sulas, foliju aptin apkārt gaļai un liek cepties 190 grādu temperatūrā pusotru stundu. Pēdējās 10 minūtes foliju atver, lai gaļa apcepas brūna. Pasniedz ar dārzeņiem un kartupeļiem.
Lai labi garšo!