Noslēgti 8 līgumi par daudzdzīvokļu māju renovāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Decembra beigās Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra noslēdza 8 līgumus par Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansējuma piesaisti 566 484,25 latu apmērā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovācijai, portālu «Apollo» informēja Inese Bērziņa, Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra.

Mājokļu renovācijas projekti tiks īstenoti Valmierā (divi), Liepājā, Jelgavā, Limbažos, Rīgā, Siguldā, Cēsīs un Liepājā.

Līgumus par projektu īstenošanu noslēdza SIA «PB7» (Jelgava), biedrība «Beātes nams 25A» (Valmiera), KS «Sporta nams» (Limbaži), biedrība «Helmaņa 1» (Sigulda), KS » Tomsona nams 24» (Rīga), biedrība «Tisē 81» (Liepāja), kā arī SIA «Baltic Sun Energy» (Valmiera un Cēsis).

Šīm ēkām, saskaņā ar apstiprinātajiem projekta pieteikumiem un ņemot vērā energoaudita un būves tehniskās apsekošanas ietvaros konstatētās problēmas, tiks veikta ēku ārsienu, pagraba un bēniņu, siltumapgādes sistēmas renovācija un ventilācijas sistēmas rekonstrukcija u.c. Renovācijas darbi tiks uzsākti 2010.gada pavasarī. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu