«Wizards» basketbolists Arinass atvainojas par «šaujamieroča joku»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas «Wizards» spēlētājs Gilberts Arinass nācis klajā ar publisku atvainošanos saistībā ar strīda laikā vērsto šaujamieroci pret komandas biedru Džavararisu Kritentonu.

Kā ziņots, abu spēlētāju strīds izcēlās komandas ģērbtuvēs, kad, nespējot atrisināt savstarpējās nesaskaņas, pēc aculiecinieku teiktā, Arinass izvilcis no sava skapīša šaujamieroci un tēmējis ar to uz Kritentonu, uz ko komandas biedrs atbildējis ar to pašu. Šaujamieroči gan nav bijuši pielādēti.

Likumsargi pirmdien gandrīz divas stundas pratināja basketbolistu par minēto gadījumu, kuru pats spēlētājs nodēvēja par «neizdevušos joku».

Arinass arī atzinās, ka savas komandas mājas spēļu arēnas ģērbtuvju skapītī glabā četrus nepielādētus ieročus, jo bērnu dēļ nevēlas tos turēt dzīvesvietā.

«Esmu sapratis, ka izdarītais bija kļūda. Man nevajadzēja nest ieročus uz sporta arēnu arī tad, ja tie nebija pielādēti. Vēlos atvainoties visiem, kurus aizskārusi mana uzvedība, un nākotnē centīšos laboties,» sacīja Arinass, kurš ir trīskārtējais NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks.

Kā ziņots, NBA noteikumi atļauj spēlētājiem turēt savā īpašumā šaujamieročus, taču ir aizliegts tos ienest līgas spēļu teritorijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu