Atklās Kārķu pagasta sporta namu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

8.janvāris Valkas novada un Kārķu pagasta vēsturē turpmāk būs nozīmīgs datums - piektdien, plkst.14.00 atklās pirmo novada jaunbūvi - Kārķu sporta namu, portālu «Apollo» informēja
Sandra Pilskalne, Kārķu pagasta pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Finansējums projekta «Kārķu pagasta sporta zāles būvniecība» īstenošanai saņemts no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas 2007.- 2013.gadam pasākuma «Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem» ietvaros.

Konkursā uzvarēja firma no Valmieras - SIA «Vidzemes energoceltnieks», kas piedāvāja zemāko cenu - Ls 190378,81. Lai jaunā sporta zāle varētu funkcionēt, bija nepieciešams elektrības jaudas palielinājums, kura izmaksas ir Ls 2609,64. Sporta zāle ir 16 x 30 metrus liela. Apkures nodrošināšanai ir izmantots zemes siltumsūknis. Zāles izmaksās iekļauts arī volejbola un basketbola aprīkojums, virves un zviedru siena. Atbilstoši Eiropas standartiem, zālē ir nodrošināta iekļūšana cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

8.janvārī visi laipni gaidīti uz sporta nama atklāšanu, kur būs ne mazums pārsteigumu. Klātesošie varēs noskatīties sporta kluba «Valmiera» basketbola paraugspēli, kurā dalību ņems arī Kārķu skolas skolēni. Pēc svinīgā pasākuma, sporta klubam «Valmiera» jaunajā Kārķu zālē būs treniņš, ko arī varēs vērot ikviens interesents.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu