168 rīdzinieku ģimenes tiek pie jauniem dzīvokļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien Rīgā, Ilūkstes ielā,  svinīgi atklātas divas pašvaldības dzīvojamās mājas un pie jauna dzīvokļa gada sākumā tikušas 168 rīdzinieku ģimenes.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā portālu «Apollo» informēja, ka Rīgas mērs Nils Ušakovs pirmā dzīvokļa iemītniekiem pasniedzis atslēgas, uzsverot, ka šajos Ziemassvētkos Rīgā ir par 168 laimīgām ģimenēm vairāk, jo tās dāvanā no pašvaldības saņēmušas labiekārtotu dzīvokļu īres tiesības.

Ilūkstes ielā 52, korp.1 uzcelta divpadsmit stāvu ēka ar 96 dzīvokļiem – no tiem 48 ir vienas istabas, 24 – divu istabu un 24 – trīsistabu dzīvokļi. Ilūkstes ielā 52, korp. 2 visi 72 dzīvokļi ir divistabu.

Ilūkstes ielas 52 divu dzīvojamo māju kompleksa projekta pasūtītāja funkcijas, projekta vadību un būvuzraudzību veica Rīgas domes kapitālsabiedrība SIA «Rīgas pilsētbūvnieks». Namu projektus izstrādāja arhitektu birojs «Nams», būvniecības darbus realizēja SIA «Skonto būve».
Būvniecības finansēšanai tika izmantots AS «SEB Banka» un Nordea banka aizdevums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu