Nepieciešams:
Menca kokosriekstu piena mērcē ar šampinjoniem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
menca
300 g šampinjonu
500 g kokosriekstu piena
sāls
pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Mencu sagriež gabalos un apcep eļļā, sāla, piparo. Izceptos gabaliņus saliek siltumizturīgā traukā.
Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai četrās daļās, apcep, beigās pārlej ar kokosriekstu pienu. Šampinjonu/kokosriekstu mērci pārlej pāri zivīm, liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!