Menca kokosriekstu piena mērcē ar šampinjoniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Nepieciešams:

menca
300 g šampinjonu
500 g kokosriekstu piena
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Mencu sagriež gabalos un apcep eļļā, sāla, piparo. Izceptos gabaliņus saliek siltumizturīgā traukā.

Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai četrās daļās, apcep, beigās pārlej ar kokosriekstu pienu. Šampinjonu/kokosriekstu mērci pārlej pāri zivīm, liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu