«Rock’n’Riga» šonedēļ sāksies soloģitāristu dueļu otrā sezona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien, 15.janvārī, roka bārā «Rock’n’Riga» sāksies sešu nedēļu gara soloģitāristu dueļa otrā sezona, ziņo Gustavs Terzens.

Soloģitāristu dueļa sacensībās piedalīsies 16 dalībnieki, kurus būs noteikuši ģitāristu atbalstītāji interneta balsojumā.

Piektdien «Rock’n’Riga» tiks noskaidroti dalībnieki un svinīgā kārtā tiks izlozēti dueļu pāri, bet neoficiālajā daļā tiks atklāti dueļu ritma sekcijas dalībnieki un paraugduelis, kurā spēlēs kāds Latvijā pazīstams ģitārists un viņam pretī stāsies pagājušās sezonas uzvarētājs Pauls Ruško no grupas «The Blackout».

Soloģitāristu dueļiem būs iespējams sekot līdzi tiešraidē internetā «platforma.lv» un atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā, savukārt visus tos, kuri notikumiem nevarēs sekot līdzi ne klātienē, ne internetā vai arī televīzijā, par pasākumu informēs Artis Dvarionas radio «SWH Rock» pārraidē «21.roksimts».

Soloģitāristu dueļa otrās sezonas uzvarētājs balvā iegūs kompānijas «B.C.Rich» ražotu ģitāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu