Personiskā sala ar atlaidi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

75 miljoni ASV dolāru – tieši par šādu cenu pārdošanai bija pieteikts viens no pievilcīgākajiem nekustamā īpašuma objektiem – Terksa un Kaikosa salas (Bahamu salas). To platība ir 8 094 kvadrātmetri.

Pircējs tomēr neatradās, un tādēļ īpašnieks piekrita samazināt cenu. Viņa intereses pārstāvošā kompānija «Christie's» salu pārdošanai piedāvā jau par 48,5 miljoniem dolāru. Nav zināms, kādu iespaidu tas ir atstājis uz potenciālajiem pircējiem, kaut gan jāatzīst, ka fotogrāfijās sala, kuru apskalo Sargasu jūras ūdeņi, izskatās vairāk nekā iespaidīgi. Uz salas var nokļūt pa tiltu. Īsta salas rota ir 2 787 kvadrātmetrus plašā savrupmāja. Salas teritorijā ir arī tenisa korts, beisbola laukums, divi baseini ar ūdenskritumiem, divas privātas pludmales. Īsāk sakot, - viss, kas nepieciešams bagātu cilvēku atpūtai un baudai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu