10 dīvainākās pasaules viesnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Nestandarta dizaina risinājumi - tas ir labs veids pievērst klientu uzmanību un ietaupīt uz reklāmas rēķina. Interesantu un dažkārt pat dīvainu viesnīcu veidotāji, pirmkārt, nepārdod ērtus numuriņus ar mīkstām gultām un tīriem dvieļiem, bet gan unikālu koncepciju. Mūsdienu cilvēks sevis un piedzīvojumu meklējumos, gatavs dažas dienas izlikties par kāmi vai pārnakšņot kanalizācijas caurulē, [s:30595]

Kāmja mājiņa (Francija)

15 metru dziļumā (Fidži)

Viesnīca sastāv no 48 bungalo, bet interesantākais, protams, atrodas zem ūdens - 15 metru dziļumā 1962. gadā veidotas zemūdens stacijas izveidota īsta zemūdens viesnīca. Tā sastāv no 24 istabām-kapsulām (10 reiz 5 metri). Tāpat interesantajā viesnīcā ir arī luksus istaba «Nautilus», kas ir 300 kvadrātmetrus plaša. Istabas-kapsulas piestiprināts pie caurules-koridora. Ja klientiem rodas vēlme, kapsulas iespējams atdalīt no caurules un ļaut tām iznirt no ūdens.

Svingeriem un nūdistiem (Jamaika)

Gulta, kas karājas un slīpā grīda (Vācija)

Viesnīca uz koka (Brazīlija)

Viesnīca kanalizācijā (Austrija)

Viesnīca-cietums (Austrālija)

Viesnīca-lidmašīna (Kostarika)

Viesnīca suns (ASV)

Ledus māja (Šveice)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu