Piedāvā ekonomisko apdrošināšanu – «Istabas polisi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

AAS «Seesam Latvia» radījusi klientiem īpaši ērti pieejamu un izdevīgu īpašuma apdrošināšanu – «Istabas Polisi», kas tiek piedāvāta no 2010. gada 18. janvāra. Šī īpašā apdrošināšana izveidota, sekojot apdrošināšanas tirgus jaunākajām tendencēm un klientu vēlmēm, portālu «Apollo» informēja Dace Gertnere, PR un Mārketinga nodaļas vadītāja.

Jaunā īpašuma apdrošināšana – «Istabas Polise» – izveidota, īpaši rēķinoties ar sērijveida dzīvokļu īpašnieku interesēm. «Istabas Polises» cena tiek noteikta, vadoties pēc istabu skaita dzīvoklī. Šis piedāvājums būtiski atšķiras no citu apdrošinātāju piedāvājumiem, kuri maksu par polisi nosaka pēc mājokļa platības (kvadrātmetriem).
 
2009. gada vasarā AAS «Seesam Latvia» sadarbībā ar tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūru «TNS Latvia» analizēja norises privātpersonu īpašuma apdrošināšanas jomā. Pētījuma rezultāti liecināja, ka vairāk nekā trešdaļā (38 %) Latvijas mājsaimniecību vismaz reizi ir noticis kāds nelaimes gadījums saistībā ar mājokli, bet katrā piektajā (22 %) mājsaimniecībā nelaimes gadījums noticis pēdējo trīs gadu periodā. Tajā pat laikā tikai aptuveni ceturtajai daļai (27 %) mājsaimniecību, kuru mājokļi bija cietuši, nelaimes gadījuma laikā bija īpašuma apdrošināšanas polises. Vairākumā (73 %) gadījumu mājokļa atjaunošanai nepieciešamos izdevumus īpašniekiem nācās segt pašiem.

Pētījuma rezultāti uzrādīja, ka pēc nelaimes gadījumiem cilvēki mēdz iegādāties īpašuma apdrošināšanas polises – tā bija rīkojies vidēji katras piektās (21 %) mājsaimniecības īpašnieks. Taču lielākā daļa nelaimes gadījumā cietušo mājokļu arī pēc to atjaunošanas netika apdrošināti. Viens no aptaujāto biežāk minētajiem iemesliem, kāpēc mājsaimniecības īpašums netiek apdrošināts pat pēc negadījuma, bija viedoklis, ka apdrošināšana ir dārgs un sarežģīts pakalpojums – šo iemeslu minēja trešā daļa (33%) no aptaujātajiem.

Ekonomiskais «Istabas Polises» piedāvājums ir finansiāli pieejams ikvienai mājsaimniecībai. Maksa par apdrošināšanas polisi ir sākot no 20 latiem gadā (par vienistabas dzīvokli). Par šādu naudas summu būs apdrošināts ne tikai dzīvoklis, bet arī dzīvoklī esošās mantas Ls 5000 apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu