Brauns: Šūmahers šogad izcīnīs astoto čempiona titulu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions jau šajā sezonā iegūs arī astoto titulu, pārliecināts ir «Mercedes GP» komandas vadītājs Ross Brauns.

«Es nedomāju, ka Mihaels Šūmahers var uzvarēt jau pirmajā posmā,» Brauns norāda laikrakstam «Bild», kas aprēķinājis, ka kopš savām pēdējām F-1 sacīkstēm un šīgada pirmo posmu 14. martā Bahreinā Šūmahers nebūs startējis 1239 dienas.

«Šūmaheram būs nepieciešamas dažas sacīkstes, lai pierastu pie citām formulām un vairākiem jauniem braucējiem,» uzskata «Mercedes GP» komandas vadītājs, tomēr pēc tam, kad viņam paprasīja, kurš no četriem pasaules čempioniem, kas šosezon brauks F-1, uzvarēs pasaules čempionātā, Brauns uzsvēra, ka tas būs Šūmahers.

Bez viņa šogad startēs arī 2005. un 2006. gada pasaules čempions Fernando Alonso, 2008. gada čempions Lūiss Hemiltons un 2009. gada sezonas uzvarētājs Džensons Batons.

Kā ziņots, Šūmahers, kurš F-1 sacīkstes pameta 2006. gada oktobrī, pagājušajā gada izskaņā noslēdza trīs gadu līgumu ar «Mercedes GP» komandu.

Šūmahers atkal atjaunos kopdarbību ar pašreizējo «Mercedes GP» vadītāju Braunu, kurš agrāk strādāja Šūmahera pārstāvētas «Ferrari» komandas tehniskā direktora amatā un lika nozīmīgu pamatu vācu pilota veiksmīgajai autosportista karjerai.

Šūmahera komandas biedrs «Mercedes GP» komandā būs viņa tautietis Niko Rosbergs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu