Piedalieties konkursā un laimē grāmatu par diabētu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar «Lietišķās informācijas dienestu» rīko konkursu, kurā, [s:30773] ir iespējams laimēt vienu no pieciem jaunās «Veselības sērijas» grāmatas «Diabēts. Kā apturēt otrā tipa cukura diabētu?» eksemplāriem.

Konkurss noslēgsies 27. janvārī, uzvarētāju vārdus «Apollo» portālā publicēsim 28. janvārī.

Kā zibens no skaidrām debesīm ar desmit gadu «mantojumu»
Nereti ikdienas steigas dēļ veselība tiek atstāta novārtā un par to iedomājamies tikai tad, kad satraukumu pilnā sadzīve, nepilnvērtīgais uzturs, kūtrums un  kaitīgi paradumi sekmējuši kādu saslimšanu, kura par savu klātbūtni atgādina arvien sāpīgāk un sāpīgāk, līdz mediķi to nosauc konkrētā vārdā, dažkārt pārmetoši pajautājot – «kur jūs bijāt agrāk, kad visu vēl varēja vērst par labu?»

www.lid.lv

Grāmatas autores teiktajā ir vērts ieklausīties, jo Līga Ārente ir vecākā māsa Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Klīnikas Gaiļezers Endokrinoloģijas nodaļā, kur strādā jau divdesmit sešus gadus un visa viņas darba dzīve ir saistīta ar diabēta pacientu ārstēšanu un aprūpi.

Vai Jums cukura diabēts «jau min uz papēžiem»?
Kā cukura līmenis mainās asinīs pēc katras ēdienreizes, kāds hormons par to ir «atbildīgs»? Kā uzzināt, vai cukura diabēts «jau min uz papēžiem»? Kā, mainot dzīvesveidu un ēšanas paradumus var pasargāt sevi arī no cukura diabēta? Kas būtu jāzina par pilnvērtīgu uzturu, tajā esošo cukuru un dažām ēdiena pagatavošanas niansēm? Atbildes uz šiem jautājumiem vienkāršā valodā sniegtas grāmatā «Diabēts. Kā apturēt otrā tipa cukura diabētu?».
Latvijā pašlaik esot reģistrēti  aptuveni 60000 diabēta slimnieku un ik gadu šis skaitlis pieaugot par aptuveni 8000. Jāņemot vērā arī tas, ka daudzi cilvēki nezina, ka viņiem ir šī slimība, tāpēc, pēc ekspertu domām, Latvijā, rēķinot uz vienu reģistrētu diabēta slimnieku, varētu būt divi nereģistrēti slimnieki.

Cerams, ka grāmatā «Diabēts. Kā apturēt otrā tipa cukura diabētu?» sniegtie skaidrojumi un ieteikumi palīdzēs Jums izvairīties no slimības un Jums nebūs vajadzīgi medikamenti, kurus grāmatas autore salīdzina ar «kruķiem», bez kuriem normāli pastaigāt vairs nevar.

Jūs varat uzzināt šeit.

Esiet informēti par riskiem saslimt ar cukura diabētu un saudzējiet savu veselību, un esiet veseli!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu