Brazīlijas diēta: 2 nedēļās - 5 kg

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Ievērojot šo diētu, 2 nedēļās ir iespējams zaudēt 4 - 5 kg, raksta[s:30779]

Pirmās divas dienas: trīs reizes dienā pa 1 vārītai olai, 1 ābolam un tasītei kafijas.
Trešā diena: brokastis - 2 vārītas olas, pusdienās 50 g vārītas liellopu gaļas ar spinātiem, vakariņas - vārīta ola, spināti.
Ceturtā diena: brokastīs - 1 vārīta ola, pusdienas - vārīta zivs, tomāts, vakariņas - 2 vārītas olas, tasīte kafijas.
Piektā diena: brokastīs 1 vārīta ola, tasīte kafijas, pusdienās 2 vārītas olas, tomāts, vakariņās - uz restēm cepta zivs, dārzeņu salāti ar etiķi.
Sestā diena: brokastīs 1 ola, tasīte kafijas, pusdienās - gabaliņš vārītas liellopu gaļas, gurķis, vakariņas - teļa gaļa, cepta bez taukiem, tomāts, tasīte kafijas.
Septītā diena: brokastīs - 1 vārīta ola, tasīte kafijas, pusdienās: bez taukiem cepts cālis (puse), dārzeņi, vakariņās - otra cāļa puse, ābols, tasīte kafijas.

Otrā nedēļā sāk visu no sākuma. Diēta ir daudz kritizēta, tomēr ļoti populāra. Tā veidota pēc teorijas, ka, lietojot pārtikā grūti pārstrādājamus produktus, liekam organismam patērēt daudz kaloriju, arī produktu vienveidība ir ieteikta kā labs novājēšanas veids. Neaizmirstiet dzert daudz ūdens!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu