Aktrises Britānijas Mērfijas vīrs sievas nāvē apsūdz «Warner Brothers»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktrises Britānijas Mērfijas vīrs Saimons Mondžeks esot paziņojis, ka viņas sievas nāvē vainojama kinokompānija «Warner Brothers». Pēc Mondžeka vārdiem, Mērfija mira no sirdstriekas, ko izraisīja pārdzīvojumi ar lomas zaudēšanu animācijas filmas «Happy Feet» («Jautrās pleznas») turpinājumā. Filmas pirmajā daļā aktrise ierunāja Glorijas lomu.

Aktrises vīrs apgalvo, ka kompānijas «Warner Brothers» vadība atteicās no viņas kandidatūras, ietekmējoties no baumām par Mērfijas ekscentrisko uzvedību filmas «The Caller» uzņemšanas laukumā.

Kompānijas «Warner Brothers» pārstāvji oficiāli noraidījuši Mondžeka apsūdzības pamatotību. Saskaņā ar viņu teikto, nebija paredzēts, ka Britānija Mērfija piedalīsies animācijas filmas turpinājumā, un it kā lauztais līgums patiesībā nekad nav ticis noslēgts.

Mērfija nomira 20.decembrī 32 gadu vecumā. Pakritušu dušā viņu atrada viņas māte. Losandželosas policija sākusi izmeklēšanu, taču izmeklētāji atzina, ka nav pamata domāt, ka aktrise būtu gājusi bojā vardarbīgā nāvē. Mērfijai bija mitrālā vārstuļa prolapss - izplatīta sirds muskuļa anomālija, kad sirds vārstuļi blīvi neaizveras, tomēr ārsti solīja viņai ilgu un veselīgu dzīvi. Izmeklētāji uzskata, ka, visticamāk, aktrise mirusi savas sirds saslimšanas dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu