«Pēdējā Pirmizrāde» aicina uz izrādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Improvizācijas Teātris «Pēdējā Pirmizrāde» otrdien, 2. februāri plkst. 20.00 aicina uz kārtējo izrādi «Studentu klubā».

Otrdienas vakarā laba noskaņojuma saturu skatītāju organismā ievērojami paaugstinās četri no Latvijas pieredzējušākajiem teātra improvizācijas meistariem - Raimonds Ruzenieks, Edgars Neilands, Mārcis Viļums un Gatis Kurzemnieks.

Improvizācijas teātra ainas rodas tieši tajā brīdī, kad tās redz skatītājs - darbības un dialogus rada paši spēlētāji spēlēšanas laikā, vadoties no skatītāju ieteiktajiem sižeta nosacījumiem. Varētu likties - ja jau viss tiek izdomāts uzreiz, visu acu priekša, tad kāda gan loģika un jēga sagaidāma no šādas izrādes? Tomēr tā tas nebūt nav. Pārsteidzoši, bet improvizatori mežonīgā ātrumā atrisina dažādas situācijas un noved stāsta sižetu līdz negaidītam, asprātīgam dramaturģiskam nobeigumam.

«Pēdējās Pirmizrādes» dalībnieki bieži saskaras ar jautājumu, vai tiešām izrādēs netiek izmantots kāda humorista iepriekš sagatavots scenārijs, jo kā gan citādi iespējams divas stundas līdz asarām un krampjiem smīdināt un pārsteigt skatītāju. Tomēr nekāda scenārija nav  - tikai četri neparasti talantīgi aktieri.

Izrādes vakarā «Studentu klubā» ieeja no plkst. 19.00, sākums plkst. 20.00, izrāde ilgst apmēram 2 stundas. Biļetes iepriekšpārdošanā «bezrindas.lv», vai pie ieejas pasākumā. Biļešu cenas studentiem Ls 3.00, ne-studentiem Ls 4.00

Improvizatoru trupa «Pēdējā Pirmizrāde» Studentu klubā sastopama katru otro otrdienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu