Šūmahers atzīstas sirmo matu krāsošanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Karjeru atsākušais septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers atzinies, ka krāso savus sirmos matus, bet, neskatoties uz to, viņš šobrīd ir lieliskā fiziskajā formā.

«Sirmo matu daļas sāku krāsot, šķiet, 2005. gadā,» atbildot uz spekulācijām Šūmahers, kurš šogad atgriezīsies F-1, izteicās intervijā laikrakstam «Bild».

Tāpat Šūmahers atklāja, ka nesen pārbaudījis redzi un atklāts, ka viņam nav nepieciešamas brilles. Runājot par savu ķermeni, Šūmahers pastāstīja, ka pēdējā laikā viņš nometis piecus kilogramus un atgriezies pie sava kaujas svara, kurš viņam bija 2006. gadā.

«Es katru dienu skrienu, jo man jau kopš 14 gadu vecuma ir muguras un kāju problēmas,» pastāstīja Šūmahers. «Dīvaini ir tas, ka es bez jebkādām problēmām varu trīs stundas spēlēt futbolu, tomēr nevaru paskriet 45 minūtes. Tagad es arī daudz peldu. Pusstunda brasā katru dienu dod lieliskus uzlabojumus.»

Kā ziņots, Šūmahers, kurš F-1 sacīkstes pameta 2006. gada oktobrī, pagājušajā gada izskaņā noslēdza trīs gadu līgumu ar «Mercedes GP» komandu.

Pats vācietis izteicies, ka viņam nav mērķis par pasaules čempionu kļūt jau šogad, bet viņš to noteikti vēlas paveikt trīs gadus ilgā līguma laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu