Izdota Masaru Emoto grāmata «Ūdens kristālu noslēpumi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Jāņa Rozes apgādā» iznākusi atzītā japāņu zinātnieka Masaru Emoto grāmata «Ūdens kristālu noslēpumi». Darbā, kas guvis fenomenālu popularitāti visā pasaulē, Masaru Emoto uzskatāmi pierāda, ka mūsu domas, vārdi un sajūtas ietekmē ūdens molekulas. Izmantojot īpašu fotokameru, kas iemūžina ūdens kristālus, grāmatas autors atklāj pārsteidzošas ūdens atmiņas sakarības. Ūdens, uz ko iedarbojas ar mīlošiem vārdiem un labām domām, veido mirdzošus, sarežģītus un krāsainus kristālus. Savukārt piesārņots ūdens vai ūdens, ko pakļauj negatīvu domu iedarbībai, rada nepilnīgus, asimetriskus modeļus blāvās krāsās. Šis pētījums sniedz jaunu izpratni par veidiem, kādos iespējams pozitīvi ietekmēt mūsu Planētu un veselību.

Grāmata papildināta ar krāšņām ūdens kristālu fotogrāfijām.

«Esmu pētījis ūdeni jau daudzus gadus. Atskārta, ka ūdenim piemīt spēja pārrakstīt informāciju, mainīja manu dzīvi. [..] Ūdens noslēpumu izzināšana ir uzvedinājusi mani uz domām, ka ūdens nenāk no šīs pasaules.» /Masaru Emoto

No angļu valodas tulkojusi Guna Asare.
Mākslinieciskais noformējums: Anda Austriņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu