Internetā liegta pieeja «okupantu sarakstam»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ja vēl pagājušajā nedēļā ikvienam bija iespēja mājaslapā «latvietislatvija.com» iepazīties ar tā saukto «okupantu sarakstu», šobrīd to nav iespējams izdarīt, jo šī mājaslapa ir nobloķēta, vēsta laikraksts «Čas».

Amerikāņu hostinga kompānija, kurā šī mājaslapa bija izvietota, to nobloķējusi.

Mājaslapas īpašnieki ir brīdināti par neatļautu darbību un sadarbības līguma noteikumu pārkāpšanu. Tāpat mājaslapas veidotāji lūgti izdzēst šo sarakstu, kurā redzami automašīnu īpašnieku personīgie dati.

Jau vēstīts, ka mājaslapā «latvietislatvija.com» ikvienam bija iespēja iepazīties ar tā saukto «okupantu sarakstu» - tajā bija atrodama informācija par automašīnām un to īpašniekiem, kuri savos spēkratos izvietojuši ar krieviju saistītu simboliku – karodziņus, Georga lentītes.

Sarakstā redzama gan automašīnas marka, gan arī auto numurs, spēkrata īpašnieku vārds un uzvārds, personas kods un adrese. Lielākā daļa sarakstā minēto ir privātpersonas, taču ir arī minēti auto, kas pieder uzņēmumiem, piemēram, Valsts akciju sabiedrībai «Latvijas Pasts». Lielākā daļa minēto vārdu un uzvārdu ir slāvu izcelsmes. Vairākus ierakstus saraksta veidotāji bija papildinājuši arī ar automašīnu fotogrāfijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu