«Spicīte» viesojas Kļūdas kundzes mājā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SPICĪTE – aizraujošs žurnāls bērniem, kuri jau māk lasīt, un palīgs tiem, kuri vēl tikai mācās likt kopā burtus un rēķināt.

Šoreiz Spicīte viesojas Kļūdas kundzes mājā. Te acīgajiem lasītājiem ir daudz ko darīt – ir jāatrod dažādas mājā paslēptas lietas un jāsaskata viss nepareizais.

Bilžu stāstā mūsu lasītāji var uzzināt, kā Spicīte, viņas māsiņa un Tomass ar ragaviņām dodas uz lielo kalnu un kā šis ceļojums beidzas. Bet tie, kuri SPICĪTES janvāra žurnālā sāka lasīt stāstu par Tobiasa piedzīvojumiem, beidzot uzzinās, kas ir tas noslēpumainais trokšņotājs.

SPICĪTES februāra žurnālā bērni var iemācīties, kā pagatavot gandrīz pavisam īstu tvaikoni un palaist to peldēt vannā. Savukārt tiem, kuriem patīk izspēlēt dažādus trikus, Spicīte iemāca divus nelielus paņēmienus acu apmānīšanai un draugu izklaidēšanai.

SPICĪTE saviem zinātkārajiem lasītājiem stāsta par vienu no cilvēka mīluļiem – kaķi, bet čaklos zīmētājus aicina uzzīmēt pasaku. Kuru – to lasiet februāra SPICĪTĒ!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu