Balso par savu «Eirovīzijas» favorītu «SeMĀ»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 12. februārī, plkst. 16.45 LTV7 raidījuma «SeMS» tiešraidē skatītāji noteiks savu «Eirovīzijas» nacionālās atlases («Eirodziesmas 2010») simpātiju.

Kā iepriekš ziņots, no 3. līdz 11. februārim LTV7 jauniešu raidījums «SeMS» televīzijas skatītājiem nodrošināja iespēju tuvāk iepazīties ar visiem šīgada finālistiem – gan dziesmu autoriem, gan izpildītājiem, kā arī noklausīties «Eirodziesmas 2010» finālam izvirzītās dziesmas pirmatskaņojumu LTV ēterā. Šo raidījumu gaitā TV skatītāji varēja balsot, nosakot tās četras dziesmas, kas par «SeMA» skatītāju simpātiju balvu sacentīsies speciālā raidījumā šodien, 12. februārī.

Šobrīd noskaidrojies, ka īpašajam «SeMA» finālam kvalificējušās šādas dziesmas:

1. Lauris Reiniks ar dziesmu «Your Morning Lullaby»
2. Aisha ar dziesmu «What For?»
3. Dons ar dziesmu «My Religion is Freedom»
4. Grupa «PeR» ar dziesmu «Like A Mouse»

12. februāra raidījums «SeMS» sāksies plkst. 16.45, un tā tiešraides laikā skatītājiem būs iespēja balsot par vienu no četriem finālistiem. Balsojuma rezultāts tiks atstāts noslēpumā līdz 27. februāra raidījumam «Latvija, turam īkšķus!», kura laikā «SeMA» skatītāju simpātijai tiks pasniegta balva. Izņēmuma kārtā šo raidījuma «SeMS» tiešraidi vadīs «Eirovīzijas pāris» – Kristīne Virsnīte un Uģis Joksts.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, savus balsojumus organizēs arī «Eirovīzijas» nacionālās atlases sadarbības partneri. Tradicionāli savu īpašo simpātiju balvu izvēlas Ventspils pilsēta, kura savu balsojumu veido pilsētas portālā «ventspils.lv». Ventspils pilsētas īpašo simpātiju balvu «Eirodziesmas 2010» fināla laikā pasniegs Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Latvijas Televīzija un Ventspils pilsēta aicina visus mūzikas un televīzijas šovu mīļotājus vēl paspēt iegādāties biļetes uz «Eirovīzijas» nacionālās atlases posma «Eirodziesma 2010» fināla koncertu un ģenerālmēģinājumu, kas 27. februārī notiks jaunatklātajā Ventspils teātra namā «Jūras vārti».
Ģenerālmēģinājums sāksies plkst. 14.00, bet «Eirodziesmas 2010» fināla koncerts - plkst. 21.00. Biļetes ir nopērkamas Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un internetā. Sagādājiet sev iespēju izbaudīt klātbūtnes sajūtu emocionālākajā un intrigas bagātākajā konkursā Latvijas mūzikas dzīvē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu