«Mavericks» un «Wizards» veic septiņu spēlētāju maiņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi Dalasas «Mavericks» un Vašingtonas «Wizards» veikuši maiņu, kuras rezultātā klubu mainīs septiņi spēlētāji.

No «Wizards» komandu uz «Mavericks» devušies Karons Batlers, Brendans Heivuds un Dešons Stīvensons, bet pretējā virzienā dosies Džošs Hovards, Drjū Gudens, Kvintons Ross un Džeimss Singltons.

«Wizards» komanda Batleru un Heivudu centās aizmainīt jau ilgāku laiku. Iepriekš izskanēja versijas, ka viņi varētu doties uz Hjūstonas «Rockets» komandu apmaiņā pret Treisiju Makgreidiju.

Hovards ar vidēji 12,5 punktiem šosezon bija trešais rezultatīvākais «Mavericks» basketbolists, bet Gudena kontā ir vidēji 8,9 punkti.

Batlers bija trešais rezultatīvākais «Wizards» basketbolists, kurš vidēji mačā guva 16,9 punktus.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā «Mavericks» ar 32 uzvarām 52 spēlēs pašlaik ieņem 4. vietu, bet «Wizards» ar 17 panākumiem ieņem priekšpēdējo, 14. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu