92 % eiropiešu veļu žāvē ar fēnu vai gludekli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Electrolux veiktajā pētījumā konstatēts, ka gandrīz visi Eiropas iedzīvotāji ir sastapušies ar grūtībām, kad pēkšņi nepieciešams steidzami izžāvēt veļu.

Eiropieši steidzamai veļas žāvēšanai izmanto visdažādākos līdzekļus un metodes – žāvēšanu uz radiatoriem, ar gludekli vai fēnu un tamlīdzīgi, kā rezultātā vairums apģērbu zaudē formu, krāsu un ātrāk novalkājas.

«Mūsdienu steidzīgajā ritmā bieži vien gadās neparedzētas situācijas, piemēram, stundu pirms darba intervijas uz baltā krekla un šlipses ir izlijusi kafija, bet apģērbs jāizmazgā un jāizžāvē tūlīt. Populārākais veids, kā cilvēki cīnās ar šādām situācijām, ir apģērba žāvēšana ar gludekli vai fēnu. Tomēr šī radošā nodarbe prasa daudz laika, ko jāpavada gludinot vai fēnojot,» komentē Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

«Reaģējot uz iedzīvotāju vajadzībām, Electrolux izstrādāja veļas mazgājamo mašīnu Calima, uz kuras veļas žāvējamās virsmas iespējams veikt ārkārtas kreklu, džinsu vai apakšveļas žāvēšanu, kā arī saudzīgi izžāvēt smalku audumu izstrādājumus,» turpina E. Reneslācis.

http://www.flickr.com/photos/40066987@N06/4342902025/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu