Otrā «O!Kartes Akadēmijas» koncerta uzvarētāja - Evija Sloka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrajā «O!Kartes Akadēmijas» koncertā dalībnieki dziedāja populārākos latviešu hītus. Lai gan visu uzstāšanās bija pārliecinoša, par otrā koncerta labāko tika atzīta Evija Sloka. 

Evija Sloka koncertā uzstājās pēdējā un izpildīja grupas «Asto’n’out» dziesmu «Apaļa pasaule». Meitenes dziedājumu novērtēja ne tikai žūrija, kuras sastāvā bija «MicRec» vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa, mūziķis Jānis Ozols un telekompānijas LNT  vadītājs Andrejs Ēķis, bet skatītāji.

Interesants šķiet fakts, ka arī pirms nedēļas Nikolajam divpadsmitais kārtas numurs atnesa veiksmi un arī šovakar skaitlis 12 izrādījās visveiksmīgākais.

Svētdienas vakars «O! Kartes Akadēmijas» dalībniekiem bija īpaši svarīgs, jo pēc šī koncerta noskaidrojām ne tikai to, kurš ir labākais, bet arī tos divus vājākos, kuri jau pēc pāris stundām cīnīsies pa iespēju turpināt dalību šovā. Vismazāko skatītāju atbalstu ieguva  Made un Saipo. Tas nozīmē, ka pēc dažām stundām abi jaunieši sēdēs uz izbalsošanas svītras un vienam no viņiem šovs būs jāpamet!

Jau pirmdien, plkst.21.05 LNT ēterā varēsim sekot līdzi pirmajai izbalsošanai! Kurš būs pirmais, kurš pametīs «O!Kartes Akadēmiju»?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu