Šonedēļ «O!Kartes Akadēmija» skanēs skaistākās mīlas dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

LNT muzikālā šova «O!Kartes Akadēmija» dalībnieki nu ir piedzīvojuši pirmo izbalsošanu, tādēļ visu nedēļu viņi profesionālu pedagogu vadībā vēl sparīgāk gatavojas šīs nedēļas lielajam koncertam. Šo svētdien, 7. martā, plkst. 20.00 LNT kanāla tiešraidē norisināsies trešais lielais svētdienas koncerts, kurā 11 šova dalībnieki izpildīs skaistākās mīlas dziesmas. 

Ivars uzstāsies ar mūziķa Ainara Virgas dziesmu «Ja Tu mīli»,
Saipo dziedās Gunāra Meijera skanīgo dziesmu «Meitene»,
Mareks visus pārsteigs ar Stīvija Vondera dziesmu «Isn’t she lovely»,
Kristaps izpildīs Ingusa Pētersona dziesmu «Ar mīlestības pinekļiem»,
Lea startēs ar Vitnijas Hjūstones skaisto dziesmu «Savin all my love for you»,
Anna ar Raimonda Paula dziesmu «Ļubov nastala»,
Mārtiņš izpildīs grupas «Eolika» dziesmu «Tava atnākšana»,
Laima uzstāsies ar Roda Stjuarta romantisko dziesmu «Have I told you lately»,
Evija dziedās grupas «ZZ top» hītu «Gimme all your lovin»,
Samanta uzstāsies ar grupas «A Studio» dziesmu «Uļetaju»,
Nikolajs izpildīs grupas «Sīpoli» dziesmu «Es nesatiku Tevi».

Šobrīd notiek intensīva gatavošanās svētdienas koncertam, taču ne visiem tā norit tik raiti kā gribētos. Pagājušās nedēļas lielā koncerta uzvarētāja Evija šonedēļ ir apslimusi – viņai ļoti sāp kakls un viņa nejūtas labi. Arī vokālajās nodarbībās Evija nevar pilnvērtīgi piedalīties. Kā atzina pasniedzēja, šādos gadījumos vislabākās zāles ir klusēšana. Evija nolēmusi klausīt pasniedzēju norādījumiem un pēc iespējas mazāk runāt. Vai Evija līdz svētdienas koncertam būs izveseļojusies un varēs pilnvērtīgi uzstāties lielajā koncertā?

Toties Saipo, pārdzīvojis pirmo izbalsošanu un ieguvis iespēju turpināt dalību šovā, šonedēļ ar jauniem spēkiem un jaunu sparu ķēries klāt sevis pilnveidošanai un sava talanta izkopšanai. Kā viņam veiksies šīs nedēļas koncertā?

To kā jaunieši gatavojas savam lielajam svētdienas uznācienam, ko mācās no satiktajiem profesionālajiem mūziķiem un izklaides ekspertiem, kā veidojas viņu savstarpējās attiecības ik viens TV skatītājs var uzzināt skatoties «O!Kartes Akadēmijas» pārraides katru darbdienu kanālā LNT pulksten  14.20, 18.40 un 23.00.

Šovakar, 4. martā, plkst. 23.00 pie «O!Kartes Akadēmijas» studentiem viesosies LNT šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieki Dukuru ģimene, bet piektdien, 5. martā, plkst. 23.00 šovā ciemosies grupa «Double faced Eels».

Kurš šonedēļ tiks atzīts par labāko, bet kuri divi iegūs viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu un pirmdien stāsies uz izbalsošanas strīpas? Skaties muzikālo šovu «O!Kartes Akadēmija» jau šo svētdien, 7. martā, plkst. 20.00 LNT kanāla tiešraidē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu