Aprīļa beigās notiks 11. Rīgas Starptautiskais autošovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

No 29. aprīļa līdz 2. maijam Ķīpsalā norisināsies gada lielākais autonotikums Latvijā – 11. Rīgas Starptautiskais autošovs, kas piedāvās interesantu ekspozīciju un plašu pasākumu programmu.

«Atceltās Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas (LPAA) rīkotās autoizstādes «Baltic International Motorshow Riga 2010» vietā Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 šogad, tāpat kā 2006., 2008. un 2009. gadā, rīkos 11. Rīgas Starptautisko autošovu un gādās par autosvētkiem ikvienam,» stāsta BT 1 autoizstāžu projektu grupas direktors Kaspars Cimermanis.

«Tā kā šobrīd vairums autodīleru nav gatavi paši aktīvi uzņemties iniciatīvu un rīkot OICA kalendāra izstādi Baltijas tirgum, lai iekustinātu jaunu auto pārdošanas tirgu un informētu par savu produktu priekšrocībām un pieejamību, tad izstāžu platības tiks aktīvākajiem un uz biznesa attīstību orientētajiem uzņēmumiem, kuru produkcijai ir pieprasījums,» atzīst Cimermanis. 

Šogad izstāde tiek veidota kā plašs un atraktīvs liela mēroga pasākums, ietverot gan ekspozīciju, gan plašu pasākumu un izklaides programmu, kur sev noderīgo atradīs gan profesionāļi, gan jebkurš automīļotājs, turklāt tā būs lieliska izklaide visai ģimenei. 11. Rīgas Starptautiskajam autošovam šogad būs četras sadaļas – «Auto Exotica», «Auto Exclusive», «Auto Sale» un šī gada jaunums – «Auto Profi», kas ietver automobiļu piederumus un iekārtas gan profesionāļiem, gan ikdienas autolietotājam.

Ķīpsalā četru dienu garumā vienuviet būs iespējams apskatīt plašu spēkratu klāstu – sākot no pašu ķīlētiem, interesantiem vāģiem, speciāli aprīkotiem sporta automobiļiem, retro auto, entuziastu klubu skaistākajiem auto eksemplāriem līdz pat «star cars» un jaunajiem automašīnu modeļiem.

Autošovs – tie nav tikai automobiļi, tas ir krāšņs un skaļš pasākums, kurā katru izstādes dienu norisināsies virkne dažādu pasākumu – šovi, sacensības un paraugdemonstrējumi. Pirmoreiz Ķīpsalā notiks pasaulē mazāko mocīšu sacensības divās pocketbike klasēs, notiks arī krāšņs drifta un motokaskadieru šovs, jautrs tusiņš autofaniem ar mūziku un meitenēm, ko rīkos aktīvie «Party Bus» īpašnieki un vēl daudz kas cits.

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un SIA «Auto Ekspo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu