«VEF Rīga» viesos pārspēj «Liepājas Lauvas»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzvaru uzvaru Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīra mačā šodien izcīnīja «VEF Rīga» komanda, kas izbraukumā ar 84:71 (19:24, 16:17, 19:12, 30:18) pieveica «Liepājas Lauvas».

Šajā mačā uzvarētājiem Alekss Renfro guva 20 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, Ingus Bankevics izcēlās ar 14 punktiem, bet «Liepājas Lauvu» labā 21 punktu guva Laimons Kiseļs.

Pēc pirmā puslaika vadībā ar sešu punktu pārsvaru atradās «Liepājas Lauvas», tomēr «VEF Rīga» komanda ļoti sekmīgi aizvadīja otro spēles daļu un trešās ceturtdaļas beigās pārņēma vadību, kuru nosargāja līdz pat mača beigām.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā «VEF Rīga» ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs ieņem pirmo vietu, bet «Liepājas Lauvas» ar astoņiem panākumiem 17 mačos atrodas ceturtajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu