Remontē tikai avārijas bedres. Šoferu neapmierinātība pieaug

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Ceturtdien portāls «Apollo» saņēma ziņu, ka uz šosejas Rīga-Ventspils avarējis pasažieru autobuss. Iemesls – autobusam pēc iebraukšanas milzīgā bedrē nolūzis viens no riteņiem.

«Apollo» uzzināja, ka avārija notikusi uz šosejas posmā pie Kūdras, kur patlaban esot neskaitāmas bedres un bedrītes. Jāatgādina, ka ceļa posms šajā vietā skaitās valsts nozīmes autoceļš.

Uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) norāda, ka plašāks vērtējums par situāciju uz autoceļiem sekos vēlāk. Tomēr uzņēmuma pārstāve Ieva Niedra portālam «Apollo» norādīja, ka «tikko beigusies ziema, bet patlaban tiek labotas vien avārijas bedres.» 

«Visas bedres šādā laikā nelabo,» sacīja LVC pārstāve, norādot, ka kvalitatīviem ceļu remontdarbiem būtiski jāuzlabojas laika apstākļiem.

Jautāta, vai LVC saņem sūdzības par gadījumiem, kad ceļu seguma stāvokļa dēļ bojātas automašīnas, viņa atzina, ka tādas saņemot.

redakcija@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu